Wie zijn we?

Een team van ervaren, gedreven en gecertificeerde SAS-experts. Door jarenlange praktijkervaring, studie, conferentiebezoek en actieve kennisdeling zijn we altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. We weten waar we goed in zijn, waarin niet en waar mogelijkheden liggen voor verbetering.

Bart Heinsius

SAS Enterprise Architect

Bart Heinsius

SAS Enterprise Architect

Bart is al meer dan 20 jaar actief als SAS Data Architect met veel kennis en ervaring op gebied van Data Management, Analytics en Visualisatie. Hij is gespecialiseerd in het vakgebied Business Intelligence en Datawarehousing met een kritische en resultaatgerichte insteek om organisaties te ondersteunen om data-gedreven beslissingen te nemen en het bedrijfsresultaat te verbeteren. Sinds 1998 is Bart oprichter en eigenaar en geeft hij naast zijn actieve betrokkenheid in projecten ook dagelijks sturing aan EOM Data Solutions in Almere.
Bart Groot

SAS Intelligence Platform Expert

Bart Groot

SAS Intelligence Platform Expert

Senior consultant op gebied van data-analytics en business intelligence. Specialist op het gebied van data modelling en predictive analytics wat is gebaseerd op effectief gebruik van het SAS Intelligence Technology platform. Inventief, creatief en onderzoekend om de wensen van de klant helder te vertalen naar een duidelijke opdracht. Bart heeft een professionele en ondernemende instelling en is goed in staat business problemen te vertalen naar statistische modellen.
Rakesh Jagessar

SAS Intelligence Platform Expert

Rakesh Jagessar

SAS Intelligence Platform Expert

Heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met het SAS Intelligence Platform, waaronder SAS Base, SAS Enterprise Guide, SAS Portal, SAS Web Report Studio, SAS Visual Analytics, SAS Management Console en SAS DI Studio. Is sterk in het vertalen van complexe vraagstukken naar begrijpelijke oplossingen. Van nature nieuwsgierig en gedreven en in staat om organisaties te adviseren over het optimaal gebruik van SAS-technologie.
Fnan Teklezghi

SAS Data Visualization Consultant

Fnan Teklezghi

SAS Data Visualization Consultant

Studeerde Health Economics (MSc) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Is een ervaren SCRUM-coach die in staat is analytische modellen te ontwikkelen met behulp van sensordata. Heeft ook de nodige ervaring met het ontwikkelen en in gebruik nemen van SAS Visual Analytics-rapportages. Is als functioneel beheerder in staat het SAS Intelligence Platform te monitoren en waar nodig te migreren. Fnan is een gedreven persoonlijkheid, luistert goed, vraagt door en komt snel met passende oplossingen.
Bart Weijers

SAS Infra-architect

Bart Weijers

SAS Infra-architect

Heeft als SAS Infra-architect inmiddels brede ervaring opgedaan op het het gebied van datawarehousing, architectuur, technisch applicatie-management en applicatie-development. Is een technisch en analytisch sterke teamplayer, voelt zich thuis in complexe projectomgevingen. Beschikt over ruim overzicht over de verschillende projectdisciplines en weet in de verschillende fases van een project altijd de rust te bewaren. Is een vast steunpunt en onmisbare kracht in elk project.

Interesses: fietsen, mountainbike, muziek, uitgaan, concerten, North Sea Jazz.
Richard Kuijstermans

SAS Data Visualization Consultant

Richard Kuijstermans

SAS Data Visualization Consultant

Is in 2014 afgestudeerd in Technische Wiskunde aan de TU Eindhoven met als specialisatie Statistics, Probability en Operations Research. Nu actief als gecertificeerd SAS Intelligence Platform-specialist. Hij denkt pragmatisch, is gedreven, analytisch sterk en in staat complexe vraagstukken te vertalen naar oplossingen die voor een klant helder en begrijpelijk worden uitgelegd. Richard heeft goede communicatieve vaardigheden en richt zich sterk op het projectresultaat.

In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar voetbal en doet hij dit zelf ook nog iedere week in clubverband.
Resa Drijsen

SAS Data Management Expert

Resa Drijsen

SAS Data Management Expert

Is inmiddels een zeer ervaren SAS Intelligence Platform consultant met een focus op Data Integration. Haalt voldoening uit het vinden van goede oplossingen voor complexe data-integratie- en analysevraagstukken. Heeft ook zeker aandacht voor alle specifieke ontwikkelingsfases van een degelijk DI-traject. Is analytisch sterk, pragmatisch en realistisch, neemt zijn verantwoordelijkheid en heeft een kritische kijk op vastgeroeste gewoontes.
Marga Procee

SAS Analytics Consultant

Marga Procee

SAS Analytics Consultant

Is een specialist op gebied van marktonderzoek en data-analyse. Heeft uitgebreide kennis en ervaring opgedaan als projectmanager. Werkt als gecertificeerd consultant met SAS Enterprise Guide en SAS Visual Analytics. Heeft een sterk analytisch vermogen met oog voor details, zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Is een plezierige gesprekspartner, resultaatgericht, klantgericht en leergierig.

Vrije tijd: Lezen, films/series kijken, hardlopen, fitness, hockey, 3 kinderen, Italië, koken.
Stefan Broxterman

SAS Developer

Stefan Broxterman

SAS Developer

SAS Developer met een gedegen technische en wiskundige achtergrond.
Afgestudeerd (BSc+MSc) in Mechanical Engineering (vakgebied: Dynamica) aan de TU Delft. Gecertificeerde SAS-consultant (SAS BASE, SAS Enterprise Guide en SAS Visual Analytics). Is als persoon betrokken, gedreven, zelfstandig en proactief. Houdt van een intellectuele uitdaging, hanteert hierbij een pragmatische aanpak en is altijd op zoek naar een passende oplossing.

In vrije tijd een fanatieke krachtsporter.
Nathan Slok

SAS Developer

Nathan Slok

SAS Developer

Heeft een sterke achtergrond als technisch bedrijfskundige, afgestudeerd aan de Universiteit Twente. Is zeer gemotiveerd om zijn kennis nu in praktijk te brengen. Werkt vanuit een open houding en kan zich goed inleven in het optimaal gebruik van analytische modellen. Denkt graag in oplossingen met een passie voor techniek en mensen.
Erik van Orlé

SAS Trainee

Erik van Orlé

SAS Trainee

Erik is kersvers afgestudeerd van Universiteit Leiden als Bio Chemicus en heeft een sterke voorkeur voor het oplossen van complexe data vraagstukken. Is sterk analytisch ingesteld en kan goed rekening houden met onverwachte uitkomsten en resultaten. Is goed met het vaststellen van regels en procedures, doorziet de impact voor de organisatie en is ook sterk in zijn communicatie. Volgt op dit moment het EOM Talent Program om snel de nodige kennis en ervaring op te bouwen van het SAS Technology Platform (SAS Base, SAS VA, SAS EG en SAS DI).

In zijn vrije tijd is Erik actief in de wereld van internationale bordspellen en lange afstand wandelen.
Jorge Nogueira

SAS Data Visualization Consultant

Jorge Nogueira

SAS Data Visualization Consultant

Jorge Nogueira is an enthusiastic and responsible person, with a rational and analytical mindset. During his double Physics PhD study (exam degree : excellent cum laude) he was highly productive and developed robust technical skills: analytical problem solver, model development, analytical derivations for complex physical systems, numerical calculations and simulations, programming for solving integral equations and data analysis. He has also outstanding teaching & communication skills and participated in several projects with many researchers around the world.

In his spare time he likes to practice combat sports, to dance and to read and watch about politics and science.

Expertise Bekijk ons werk