SAS Visual Analytics biedt uitgebreide mogelijkheden voor data-exploratie, dashboarding en rapportage. Onze SAS VA-gecertificeerde consultants kunnen u helpen met het optimaal inzetten van deze tool en zorgen voor een naadloze aansluiting met de brondata en de business.

Met SAS VA kunnen we informatieproducten voor u ontwerpen en bouwen. Dat kan gaan om een bestaande rapportage die beter of anders beschikbaar moet worden gemaakt, maar we pakken ook graag uit met een interactief dashboard op basis van nieuwe gegevens. Die interactiviteit wil zeggen dat de gebruiker in het dashboard zelf door kan drillen op de aangeboden overzichtsgegevens, om losse gegevens van bijvoorbeeld een afdeling of zelfs een enkele klant te bekijken. Zo heb je niet alleen overzicht, maar ook zeer gedetailleerde informatie tot je beschikking.

Naast ontwerp en implementatie ondersteunen we u ook graag bij het effectief in gebruik nemen van de door ons opgeleverde producten, en kunnen we adviseren bij de technische inrichting. Zie bijvoorbeeld onze Best Practice voor de inrichting van Visual Analytics in een OTAP-omgeving.

Expertises: