Als SAS Junior Data Engineer ontsluit je gegevens uit diverse bronsystemen en verwerk je die naar gestructureerde datamarts voor data-analisten en data-scientists die daar vervolgens hun rapportages, analyses en AI-modellen op maken. Je maakt daarbij gebruik van de SAS-tools zoals SAS Data Integration Studio, SAS Studio en SAS Enterprise Guide. Je werkt in projecten bij onze klanten waar de plannen regelmatig worden ingehaald door de realiteit, wat de functie uitdagend en afwisselend maakt. Daarnaast is het vakgebied van Data Engineering volop in beweging met veel nieuwe methoden en technieken; de wil om goed op de hoogte blijven is daarom een must.

Functie-eisen

Belangrijk voor deze functie is dat je affiniteit hebt met IT. Omdat je veelal in teams werkt zijn je communicatieve vaardigheden belangrijk en daarnaast dat je proactief, accuraat en leergierig bent. Verder heb je:

  • Een afgeronde academische technische opleiding (informatica, wiskunde, elektrotechniek of soortgelijk)
  • Programmeerervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Over EOM

EOM is een klein, persoonlijk, gespecialiseerd IT-bedrijf met grote bedrijven als klant, zoals Shell, de Belastingdienst en diverse ministeries. Bij ons ben je geen nummer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld, er is veel ruimte voor ontwikkeling en de sfeer is goed.

Over SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics-, business intelligence- en data management- software en dienstverlening helpt SAS klanten op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd ‘THE POWER TO KNOW’; https://www.sas.com.

Heb jij wat we zoeken?

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.